search icon

Любопитно

Ирина Тенчева: Не оставяйте чантите си в колата

"Човек не знае, когато излезе всеки ден от къщи, какво може да му се случи"

Човек не знае, когато излезе всеки ден от къщи, какво може да му се случи. В повечето случаи има неприятни сюрпризи и шок.

Това каза в студиото на Нова телевизия Ирина Тенчева. Тя предупреди хората да не оставят чантата си в колата, защото тогава крадците стават активни и действат безмилостно.

„Полицаите ми казаха, че тези обирджии разполагат с много добра техника, която заглушава алармата, отключили са колата и са откраднали чантата ми”, разказа тя преживяванията си вчера сутринта, докато е водила детето си на училище.



Според нея, след като е съобщила за случилото се във Фейсбук, получила е повече от 30 обратни мнения, в които хората разказват за много подобни случаи, имало дори видеокадри на подобни посегателства.

„Отвратително е, че тези крадци се опитват да влязат в нашия свят и да променят живота ни. Крадци са влизали и в къщата ни, когато живеехме под наем”, каза още тв водещата.

Тя отправи и призив към всички хора да не смятат, че днес им е късметлийския ден и да не допускат да им се случи кражба, защото това е стресиращо.

Свързани новини