search icon

Top stories

Савови се развеждат!

Мая има извънбрачна авантюра със заможен бизнесмен

Крум Савов преживява тежък период със съпругата си Мая, научи „Всеки ден" от познати на доскорошния началник на спортния отдел на Би Ти Ви.

Известният журналист е на път да разтури брака си с очарователната блондинка заради нейна трайна извънбрачна авантюра със заможен бизнесмен.

Мъжът, с когото Мая кръшка на Крум Савов, е известният в столичния хайлайф Емил Петков - Емо Негъра, собственик на актуалното заведение „Бесо" в столичния квартал „Борово". Запознати с любовната история между Негъра и Мая разкриват, че двамата са интимни от около половин година, но толкова си допаднали, че красавицата вече обмисляла да се разведе с Крум Савов и да заживее под един покрив с кръчмаря на елита, както е известен Негъра.



Любопитен щрих в историята е, че близнаците на Крум и Мая - третокласниците Катрин и Крум-младши, също са наясно, че майка им е сериозно близка с Емо Негъра. Мая и босът на заведението „Бесо" се запознали в Италианския лицей, където учат децата на спортния журналист и аптекарката. Негъра често водел племенника си на училище и така се запознал с „отчаяната съпруга" Мая Савова.

Колеги на Крум Савов от Би Ти Ви разкриват, че именно заради проблемите с жена си напоследък спортният журналист занемарил работата си и това довело до уволнението му като началник на отдел „Спорт" в първата частна национална телевизия.

„Вместо да раздава задачи на репортерите и да гони актуални новини, Крум прекарва почти цялото си време в непрестанни телефонни кавги със съпругата си. Идваше няколко пъти и в нетрезво състояние на работа. Накрая на Венелин Петков му писна и отстрани Савов от шефския стол", споделят от нюзрума на телевизията.

Свързани новини