search icon

Звездите

Джим Кери забива дългокрако гадже

Голямата звезда на Холивуд за пръв път показва публично новата си изгора

Край на траура за смъртта на бившата си приятелка Катрион Уайт обяви най-великият комик на съвремието Джим Кери.

Голямата звезда на Холивуд за пръв път показва публично новата си изгора, след като през септември миналата година ексгаджето му се самоуби с голяма шепа хапчета заради раздялата им. 54-годишната холивудска легенда заведе мистериозна брюнетка в изискан японски ресторант в Ел Ей, пише в. "Дейли мейл".

През цялото време докато нагъват суши, двамата се държат като влюбени гълъбчета, а не крие, че си пада по високата и стройна мацка. Романтичната вечеря, съпроводена със забавни лафове и гримаси на Джим, продължава почти 2 часа. Дамата на сърцето му не крие, че искрено се забавлява в негово присъствие и охотно приема шегите и закачките на звездата от "Ейс Вентура".

На тръгване от ресторанта двойката се изнизва през задния вход, където е паркирано черното порше на Кери. Без да подозират, че наоколо има папараци, които ги дебнат, актьорът и дамата се кикотят като малки деца и си разказват колко хубаво се прекарали вечерта. Като истински кавалер Джим отваря вратата на младата жена и я настанява удобно на седалката до шофьора. Дългите й крака едва се побират в спортната кола, която е голямата гордост на Джим.

Истински щастливият от новата любов комик е пълна противоположност на картината от септември м.г., когато лично носи ковчега на 28-годишната гримьорка от ирландски произход Катриона Уайт. В продължение на месеци той е съкрушен от кончината на жената, която топли постелята му в продължение на 3 г.

Свързани новини