search icon

Звездите

Елтън Джон не планира да остави цялото си състояние на синовете си

Певецът Елтън Джон няма намерение да остави цялото свое състояние на двамата си сина Закари на пет и Илайджа на три

Певецът Елтън Джон няма намерение да остави цялото свое състояние на двамата си сина Закари на пет и Илайджа на три.

Звездата, която за своите над 50 години в музикалния бизнес има над 200 млн. паунда (279 млн. долара), иска да може неговите синове да се научат на труд и уважение към парите. „Разбира се, че искам да оставя на синовете си много стабилно финансово състояние, но е ужасно да дадеш на детето сребърна лъжица в устата, това проваля живота им“, каза Елтън Джон пред британския в. „Мирър“.

“Момчетата живеят невероятен живот, те не са нормални деца и аз не се преструвам, че са. Но човек трябва да има поне подобие на нормалност, да има уважение към парите, уважение към работата“, допълни той.

Джон и неговият съпруг Дейвид Фърниш отглеждат синовете си, родени чрез сурогатна майка, като певецът неведнъж е разказвал до каква степен децата му са променили живота му към по-добро.

„Аз се научих, че простите неща в живота, като това да прекараш минута с тях, струват повече от всяка картина, снимка, къща или хит. Преди да имаме децата, ние имахме само нашия живот и харчехме пари, защото нямаше върху какво друго да се фокусираме“, споделя още той.

В момента Джон и Дейвид подготвят своите завещания, като освен за момчетата, средства ще отидат и за благотворителност, пише БГНЕС.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver

Свързани новини