search icon

Звездите

Чарли Шийн уважи партито на Елтън Джон след Оскарите

Там бяха още Марая Кери, Мелани Грифит, Стивън Тайлър

Холивудският елит трябваше да избира между няколко бляскави партита след церемонията по връчването на наградите "Оскар".

Чарли Шийн, който неотдавна призна, че е ХИВ позитивен, се появи на тържеството на фондацията на Елтън Джон, която се бори със СПИН, и позира за снимки с фенове.

Там бяха още Марая Кери, Мелани Грифит, Стивън Тайлър, а организаторите събраха 6,2 млн. долара за изследване на болестта.

Годишното парти на "Венити феър" се състоя в Бевърли хилс. Носителката на "Оскар" Алисия Викандер отново облече рокля на Louis Vuitton.

Миранда Кер се появи в ослепителна червена рокля на Kaufmanfranco, а Даян Крюгер стъписа с необичайно прозрачна рокля на Reem Acra. Хайди Клум, която беше сред най-зле облечените на Оскарите, се поправи с Atelier Versace.

Нина Добрев сияеше в ефирна рокля на Elie Saab, Тейлър Суифт заложи на Alexandre Vauthier Couture, Джесика Алба бе в тоалет на Roberto Cavalli, а Кери Уошингтън - в Atelier Versace.

Гуен Стефани пък пристигна в странна прозрачна червена рокля на Yannia Couture. На партито бяха и тенис звездите Серина Уилямс и Мария Шарапова.

За много от ВИП-овете първи избор обаче бе "Балът на губернатора" - официалното парти, което се провежда етаж над залата, в която е церемонията на Оскарите. Те похапнаха минибургери, пушена сьомга, картофи с хайвер, пай с пилешко, суши.

Свързани новини