search icon

Любопитно

Ерика Баду ще се включи в Седмицата на модата в Ню Йорк

Певицата Ерика Баду, известна със своя еклектичен гардероб, ще помага на американеца Пиер Мос

Певицата Ерика Баду, известна със своя еклектичен гардероб, ще помага на американеца, родом от Хаити, Пиер Мос, който ще представи есенно-зимна колекция 2016 г. на модната седмица в Голямата ябълка.

Ревюто ще се проведе в Ню Йорк на 13 февруари. Шоуто ще бъде продължение на темата за полицейското насилие в САЩ, която Жан-Реймънд започна през 2015 г. Неговата колекция включваше модели с обувки, боядисани отдолу с червена боя, символизираща кръв.

„Събра ни общата идея, че истината трябва да се показва чрез изкуството. Понякога рисковано, той винаги стои зад своята истина. Впечатлена съм от смелите неща, които той прави в тази понякога капризна индустрия”, заяви Баду за своя партньор на подиума.

Тя няма да е единственият музикант, който ще представи идеите си на модния подиум по време на нюйоркската модна седмица. Кание Уест ще покаже новите си творения за „Адидас” на голямо събитие в „Медисън Скуеър Гардън” на 11 февруари. На него рапърът ще изпее и някои песни от новия си албум, пише БГНЕС.

Сн.: Getty Images/Guliver

Свързани новини