search icon

Съдби

Жана Брегендорф се запознала с баща си миналото лято

До този момент двамата не са се виждали никога

Миналото лято Жана Брегендорф за първи път чула гласа на баща си по телефона.

До този момент двамата не са се виждали никога. Mайката на Жана е била бременна, когато се разделя с бащата на детето си. 29 години баща и дъщеря не поддържат контакт, пише 24 часа. Един ден миналото лято сестра ѝ Адриана и майка ѝ откриват Марио във Фейсбук. Показват го на Жана и вълнението прераства в желание за среща.

Бащата е изненадан от неочакваното обаждане и не може да повярва , че дъщеря му е Жана Бергендорф. Той от години живее в Германия , но гледа българска телевизия. Проследил е целия „Х Фактор“, в който участва Жана без да подозира, че това е собствената му дъщеря. Външната прилика между двамата е очевидна.

Седмица по-късно Марио пристига в София, за да се види за първи път с дъщеря си. Срещата е на летището, където тя го чака с Петко, един от двамата му синове, с когото Жана вече се е запознала. При появата му Петко побутва сестра си, а в следващите секунди, тя тича, прескача парапета и се хвърля в прегръдките на баща си.

Емоционална, каквато е била винаги, най-после среща човека, когото чака цели 29 години. Тя го запознава с всички важни за нея хора и с най-ценното същество в живота й 5-годишния й син Леон. Оттогава двамата поддържат контакт, тепърва се опознават и всеки открива собствените си черти в другия. Марио й обещава пълната си подкрепа във всяко едно отношение и се зарича, че оттук нататък винаги ще бъде до нея.