search icon

Звездите

Фолк певицата Пламена болна от анорексия

Звездата от риалити формата „Мюзик айдъл” тежи критичните 35 килограма

Фолк певицата Пламена Петрова има сериозни здравословни проблеми.

Звездата от риалити формата „Мюзик айдъл” тежи критичните 35 килограма и едва поддържа жизнените си функции. Навремето блондинката от Горна Оряховица приковаваше мъжките погледи с пищните си форми и дори засне гола фотосесия за еротично списание, но днес тежи 35 кг. и е на път да изчезне, пише столичен седмичник.

Близки до певицата разказват, че от една година тя води битка с коварната болест анорексия и теглото й продължава да е критично ниско.



Според запознати Пламена започнала да проявява първите симптоми на болестта след излизането си от къщата на „Биг Брадър Ол старс”. Тъй като не й вървяло в кариерата, решила, че вината се крие във външния й вид. Започнала да се подлага на жестоки и болезнени диети. Първоначално карала само на плодове и зеленчуци, но после изключила и тях от менюто си. Стигнало се дотам, че да не слага и залък в устата си.

Заради нездравословното отслабване състоянието на кожата и някои от другите й органи рязко се влошило. Косата й започнала да пада, а ноктите й да се лющят. Пламена имала проблеми и със зъбите, които станали полупрозрачни и чупливи.

Свързани новини