search icon

Top stories

Албена Вулева се натряска и избяга от бар без да плати

Сметката й била около 100 лева

Албена Вулева се опита да избяга от заведение, без да си плати сметката.

Бившата водеща на „Сигнално жълто“ за малко да „запали“ един от най-оборотните столични клубове, съобщи HotArena, позовавайки се на столичен ежедневник. Миналия уикенд скандалната водеща се забавлявала в столичния клуб „Бедрум“ до ранни зори. Тя се закотвила на бара, като компания й правела нейна приятелка.

Двете поръчвали питие след питие, а когато решили да си тръгват, блондинката „забравила“ да се бръкне да плати консумацията си. За късмет барманът се усетил навреме, че двете дами се опитват да си бият камшика. Подал на секундата сигнал на охраната, която спряла авантаджийките на вратата.

„А, да бе! Толкова пихме, че забравихме да платим“, през смях заявила Вулева на гардовете. Тя се опитала да представи по този начин грозната си изцепка, но на тези, които станали свидетели на случилото се, им било пределно ясно, че е искала да мине тънката.

Сметката, която Вулева и дружката й били направили, не била повече от 100 лева. От персонала на клуба разказват, че тя се появила още в началото на вечерта в нетрезво състояние.

Свързани новини