search icon

Съдби

Мария: Надявам се максимално бързо да забременея

''Цялата фамилия вече чака това бебе, затова реших да не отлагам повече''

Фолк дивата Мария, която преди година се венча за милионерския син Християн Гущеров, е в очакване на благата вест.

Това обяви самата тя вчера навръх рождения си ден. Двама със съпруга й вече били посетили клиниката на проф. Константа Тимчева, която помогнала и за появата на Марая преди години, пише Всеки ден. Крехкото миньонче Мария официално призна, че има репродуктивни проблеми. Затова и този път ще разчита на съвременната медицина. „Цялата фамилия вече чака това бебе, затова реших да не отлагам повече. Консултирахме се с проф. Тимчева", заяви певицата. Тя припомни, че през 2015 г. е вложила много усилия в работата си - записала 7-8 песни, направила клипове към тях, както и фотосесии. Ето защо тази година ще се отдаде предимно на семейството, зачевайки второто си дете.

„Надявам се максимално бързо да забременея, защото Марая ми е направила поръчка и чака сестричка. Ние с Хриси също нямаме търпение и дано скоро „щъркелът да ни донесе бебе". Не крия, че забременяването с дъщеря ми не беше лесно. И сега ще е трудно", сподели още Мария. Тя призна, че съпругът й е идеален баща - той глезел Марая повече от нея. Затова е категорично решена да го дари с дългоочакваното дете до Коледа или за следващата годишнина от сватбата им - 14 януари, когато е и рожденият й ден.



Самата бременност не притеснява певицата, тъй като непрекъснато спортува. Доскоро се подлагаше и на изтощителни диети, но след като се омъжила за Християн, това се променило. Сега тя се хранела нормално, но само с качествени продукти, приготвени по здравословен начин. „Той много ме гледа, прекрасен е", не спира да се хвали Мария.

Възхищавала се на семейството на свекър си Добромир Гущеров и съпругата му Диана, които се обичали безумно. „Те постоянно пътуват и на мен много ли липсват разговорите с тях. Като скачени съдове са - ако единият си помисли нещо, другият вече го е реализирал. Получих много съвети от тях как да съхраня любовта в брака си и дай боже с Хриси да се обичаме вечно", моли се пайнерката, която в началото на 2012 г. се разведе с първия си съпруг Димитър след множество разправии.

Свързани новини