search icon

Top stories

Българи към Никол: "Ставай да правиш мекици!", "Признай, че Гришо те е спукал от е*ане..."

„Гришо успя ли да разточи широката ти вагина?", простее нашенец

Новото гадже на Григор Димитров Никол Шерцингер сигурно не знае много за България, но вече усети на свой гръб байганьовщината.

Както вече писахме, мацката си пусна сладникава снимка с плюшено мече на страницата си във фейсбук, а нашенците сякаш това бяха чакали. Под фотото не спират да валят коментари с нецензурно и откровено просташко съдържание.

„Никол, Гришо успя ли да разточи и без това широката ти вагина?", гласи първата идиотщина, публикувана под снимката, която повлича крак за още куп други такива. „Бате, един от Хасково я е е*ал тая...", „Ааа, признай, че Гришо те е спукал от е*ане и за това си толко щастлива!" и „Да честитим на Никол първият български х*й в нейната ш*нда. Айде живи и здрави да сме и да е жива България!".



България е жива, но за съжаление и бай Ганьо е жив, е заключението на друга част от българите, които осъждат просташкото поведение на сънародниците си. Така снимката на американската певица стана арена на вулгаризми и препирни по български.

Сексуалната тематика обаче не е единствената, която е засегната. Има и други елементи, типични за народопсихологията на нашенеца.

„Ставай да правиш мекици!" и „Можеш ли да готвиш шкембе?", призовават гордите с традициите в кулинарното изкуство българи. Дори й забиват въпрос: „Кога ще ходиш на прасе в Хасково?".

Така хубавата Никол, ако е имала нещастието да разбере какво пише под снимката й, вече знае, че да си гадже на прочут българин, не е лесна работа. Най-малкото трябва да овладее тънкостите на шкембе чорбата, за да я приеме добре родата.



Голямата й полза е, че българският мъж е ненадминат в секса и няма опасност да остане незадоволена. „Само след секс с българин може да имаш такъв блясък в очите на сутринта", гласи мъдрото заключение на един от многото коментиращи.

Откакто се знае, че Гришо е с Никол, не липсват и сравнения с бившата му приятелка Мария Шарапова. Преобладава мнението, че Маша е с класи над певицата. Не липсват обаче и поддръжници на Шерцингер, които твърдят, че е далеч по-красива от тенисистката, която е плоска като дъска.

Гришо и Никол се разкриха по време на участието на Димитров на турнира в Бризбейн. След успеха над французина Жил Симон българинът награби 37-годишната певица и оттогава Шерцингер се превърна в любима тема за нашенците.

*снимка: The Courier Mail

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук

Свързани новини