search icon

Съдби

Вергов зарязан от жена си заради Гъмов

Кукленият актьор забърсал Ирина, тя се влюбила до уши

Невероятно, но факт! Станимир Гъмов се оказа толкова неустоим за жените, че освен че плени най-желаната жена Преслава пред камерите на „ВИП Брадър", успя да разбие семейството на считания за безспорен секссимвол свой колега Юлиан Вергов.

След поредица от събирания и раздели половинката на Вергов го заряза окончателно, защото е луда от любов по кукловода, научи „Всеки ден".

Ирина Ялъмова развила почти наркотична зависимост към Станимир Гъмов, и то точно когато бащата на детето й - Юлиан Вергов, приел, че тя е жената на живота му и че ще й бъде верен чак до гроб. Именно в този преломен момент се разиграла драма, която и най-добрият сценарист не може да напише. Ирина толкова си паднала по кукления актьор, че забравила на кой свят се намира. След случаен купон двамата се прибрали заедно на градус в дома на Станимир, което впоследствие създало сериозни проблеми и на самия Гъмов, но най-вече на Вергов.

Изглежда, че кукленият актьор се е представил добре в леглото, защото жената на Вергов така се влюбила, че започнала да му звъни ден и нощ. Тя обявила на Юлиан, че има нова връзка, и го изгонила окончателно от общото им жилище. Като разбрал кой е конкурентът му, той се обадил на Гъмов, за да се разправят. Самият Станимир обаче бил втрещен от разговора. Той за пръв път чувал, че има връзка с жена му. За него цялата работа се свеждала до еднократна афера, която едва помнел. Така или иначе Вергов останал без дом, а жена му - с несподелена любов.



Всичко това се случило преди около половин година, разкриха източници на „Всеки ден". Оттогава телефонът на Гъмов се подпалил от звънене и есемеси, Ирина се мъкнела по неговите представления и ходела по заведенията, които и той посещавал, с надежда да го срещне и да изяснят отношенията си. Той пък се опитвал да й обясни, че отношения между двамата не съществуват, но тя не му вярвала. Чудела се какво да измисли само и само да има контакт с обекта на страстта си. И понеже ангелът му не е от силните, Гъмов все пак от време на време си лягал с настоятелната Ирина, а след това огънят в нея избухвал с нова сила. И тя отново се втурвала да го преследва.

Докато тя тича след Гъмов, Вергов тича след нея. За негово щастие той има постоянен повод за срещи с Ирина - дъщеря им Алена. Преди време семейството беше разделено за две години, а после се събра, за да опитат отново. Сега актьорът се надявал, че може сценарият да се повтори. Ирина обаче била непреклонна. Тя отказвала да приеме сериозно флирта между кукловода и фолк дивата Преслава. „Той не обича чалгаджийки, предпочита интелектуалки", смятала Ирина, поставяйки се в графата на вторите. И чакала Гъмов да се появи на вратата й.

Източник и снимки: vsekiden.com, заглавна снимка: Вип Брадър, Нова ТВ

Свързани новини