search icon

Съдби

Борислав Атанасов: Лъжа е, че съм спал с Евгени Минчев

Пратих голите си снимки, защото трябва да дадеш нещо, за да получиш друго, казва брадърът

Борислав Атанасов е последният отпаднал от състезанието за победата в „Биг Брадър Ол Старс". Той е участник от „Къртицата 2". Бивш волейболист е, казва, че владее два езика.

Завършил е висшето си образование в Бостън, САЩ, със специалност „Хотелиерски мениджмънт". Тренирал е 4 месеца с морските тюлени. Смята се за силен боец. Но в Къщата стана скандално известен с признанието, че е пращал голи снимки на Евгени Минчев, както и с намека от страна на лорда, че между тях е имало нещо много повече от размяна на еротични фотоси.

- Боби, с какви чувства излизате от Къщата на „Биг Брадър"?

- Чувствата ми са повече от положителни. Смятах, че ще изляза още на втората седмица просто защото средата там не бе тази, която лично аз предпочитам. Не се чувствах комфортно на фона на всичкото това лицемерие. Не съм такъв тип човек. Аз влязох заради емоцията, заради забавлението и за да бъда себе си. Защото аз бях себе си. Не парадирах с ВИП статут, защото не смятам, че това е правилният начин да се показваш пред хората. Няма значение какво си постигнал в живота си и как си го постигнал. Има значение, че влизаш в социален експеримент, в който на пръв план излиза всичко, което притежаваш като човешки качества, характер, етикеция, поведение и собствен стил на общуване.

- Каква е вашата среда, щом не е тази в Къщата?

- Има хора, с които лично съм избрал да общувам и с които съм вече повече от 15 години. В Къщата има изкуствена среда, която граничи с това да си не човек, а нещо от сорта на божество. Там има хора, които са се самозабравили. Не визирам всички.

- Кои визирате?

- Нека не споменавам имена, те сами ще се разпознаят. Не искам да влизам в подробности. Драгите зрители много добре разпознават тези герои и ще могат да определят кого визирам. Смятам, че ако човек покаже човешкото в себе си, няма да е антигерой. Не че аз съм перфектен, всеки греши. Но това съм аз. Не съм влязъл в „Биг Брадър", за да градя имидж и да лъскам статут, за който никога не съм се борил. Влязох, за да се забавлявам и да опозная нови хора. Може би намерих приятели, с които ще продължа да поддържам отношения и след края на формата. Това за мен е най-важно.

- След като не искате да назовете хората, които не харесвате, нека кажем кои ви харесаха.

- То беше явно. Това бяха Йоана, която излезе още първата седмица, и Соня, която претърпя нападки от почти всички. Аз й симпатизирах като човек, който много умело използва словото, и като добър журналист, който усеща хората около себе си. Тя се е сблъскала с всякакви характери, личности на много по-високо ниво от това, с което някои в Къщата парадираха. Смятам, че тя много добре разпознава конкретните ситуации, и в повечето случаи бях съгласен с мнението й относно хората в Къщата. Някои в Къщата се ползваха с по-различно отношение, от което се губи смисълът на играта. Ако всички бяха равнопоставени, можеше да се види кой наистина притежава умения да оцелее в такава ситуация.

- По-различни бяха условията, при които беше поставен Евгени Минчев. Него ли имате предвид?

- Не само той. Той си е издействал статута, но не в това е въпросът. Ако се мислиш за ВИП и знаеш къде влизаш, не смятам, че е нормално да отказваш всяка мисия, която не ти харесва. Все пак това е шоу. Ако си казал „да" и влизаш в това шоу, би трябвало да си готов на всичко, което продукцията иска от теб. Евгени явно се ползваше с привилегиите на свръхчовек. Той, първо, отказваше мисии и второ - не показа, че иска да е част от групата на останалите.

*Сн.: Нова ТВ

- Казвате, че сте харесали Соня като човек и интелект. Мина ли ви през ума, че тя ви харесва като мъж?

- Не смятам, че тя харесва само мъжеството в мен и излъчването ми на добре сложен мъж. По-скоро харесва цялата концепция в мен - съчетанието между душа, характер и физика, което е нормално. Човек не е само външност. Много трудно може да се хареса само материята, ако бях само материя. Така че смятам, че тя мисли, че аз съм интересен като човек и мъж, но не и като сексуален обект.

- По какви жени си падате?

- Падам си по точно определен тип жени и смятам, че съм намерил жената, която точно се вписва в него. Многократно съм обявявал, че имам приятелка, на която много държа. Тя е специален човек за мен на този етап. В нея виждам всичко, което една жена трябва да притежава, за да е част от моя живот. Преди всичко тя трябва да е поведение, женственост и интелект, който да обрисува една красива картина.

- Поведение, женственост, интелект... Къде остава външният вид?

- Външният вид е неизменна част. Ако човек има нужния интелект и душа, той няма как да не притежава и физическите качества, за да привлече моето внимание.

- Жена като Соня може ли да ви привлече?

- Жена като Соня може да ме привлече с интелекта си. В нея има много история, много информация, която е безкрайно богатство за един любопитен човек. Но да я приема като жена... мога само да я приема като добър приятел от нежния пол, нищо повече. Тя е прекрасен човек, който има дъщеря на моята възраст. Аз уважавам този човек, а и тя показа, че държи на мен преди всичко като на личност. Тя се възхищаваше, че поддържам много добра визия, но това се дължи на моя характер. Аз прекалено много уважавам себе си, за да поддържам както външността си, така и вътрешния си баланс.

- Защо изпратихте голите си снимки на Евгени Минчев?

- Защо ги изпратих е много краен въпрос. Всичко тръгна оттам, че Евгени бе част от едно парти в един мол, на което се запознахме. Преди това го познавах само от медийни изяви. Разговорът ни беше, че той може да ми помогне като рекламно лице. Аз го помолих не за услуга. Той щеше да получи хонорар от всяка сделка, която би ми съдействал да сключа.

- Да, но сте му пратили голи снимки. И даже не просто голи, а на една определена част от тялото си.

- Това, което съм му пратил, е било, защото в България по принцип всичко се върши по този начин. Нещо трябва да се даде, за да се получи съответната отсрещна ангажираност и желание да се предложи работа. Това е неизбежно. Виждате в каква държава живеем, колко е изкривен животът и че всичко си има цена. Аз имам граници и предел и смятам, че снимките ми бяха максимумът, който можех да си позволя като мъж. Защото във виртуалното пространство ежеминутно се въртят и голи снимки, и какво ли още не. Не смятам това за крайно и сензационно.

*Сн.: LOVE Style

- Обаче Евгени намекна, че сте имали и сексуален контакт.

- Вие сте журналист и много добре знаете как той работи с думите и колко достоверно може да звучат в пространството небивалици, излезли от неговата уста. Многократно са го съдили точно заради това. Ако се мисли за шоумен, можеше да му направят собствено шоу, в което сам да играе. Аз исках да му покажа, че забавата е до определен момент, след който не трябва да се прекалява.

- Кажете в прав текст спали ли сте с него, или не?

- В прав текст мога да кажа, че не съм спал с него. Оттам нататък можете да мислите каквото си искате, но аз няма да кажа нещо просто така.

- Нищо не казахте за отношенията си с Ваня Джаферович.

- С него успях да осъществя чисто спортен и мъжки контакт. И той като мен е спортист, намерихме общ език и смятам, че дори и след края на това предаване можем да поддържаме приятелски отношения.

- Какво мислите за Деси Слава? Харесвате ли я?

- Възхищавам се на дългата й музикална кариера. Тя има много хубав глас и я харесвам като изпълнител. Като жена не е мой тип, аз не си падам по блондинки, макар че тя не е естествена блондинка. Просто е добър събеседник, добра компания, купонджийка е. Нищо лошо не съм видял от нея, не й се сърдя за номинациите.

- Смятате ли, че има бъдеще връзката й със Зарко?

- Тяхната връзка може да има най-прекрасното бъдеще и най-неприятния край. Тъй като това са отношения между двама зрели хора, не мога да дам мнение, нито гласност на това, което мисля. Те в Къщата пазеха някаква дистанция и аз не мога да преценя. За мен са прекрасна двойка, нещата може да им се получат, ако си обяснят и изяснят нещата.

- Имате ли фаворит за спечелване на шоуто?

- Трудно ми е да определя. Най-заслужилият ще бъде избран от публиката.

Източник: Всеки ден, заглавна сн.: Big Brother All Stars

Свързани новини