search icon

Интимно

Кичка иска богаташ за дъщеря си (снимки)

Естрадната дива не дава дъщеря си на обикновено момче

Дъщерята на Кичка Бодурова може да изглежда бунтар по природа, съдейки от многото татуировки по тялото й и разголените й фотосесии, но всъщност до голяма степен се ръководи в живота от своята майка.

Естрадната легенда я възпитавала с мисълта, че човекът, с когото един ден ще създаде семейство, трябва да е заможен, а не бедняк.

Певицата подковава почвата при детето си Кристи-Жаклин Зарпас още от тийнейджърска възраст. Напътствала я, че трябва да гледа на мъжа като на човек с перспектива. „Не само чувствата са важни, но и какво ти е бъдещето с него. Ако е някой, който не може да издържа семейство, за какво ти е? Само загуба на време и проблеми", нареждала Кичка.

Затова се наложило при първите си връзки Кристи да крие ухажорите си. Тя въртяла любов, без майка й да разбира, като представяла момчетата просто като добри приятели и нищо повече. Единият от тях, с когото дъщерята на естрадната звезда имала най-дълга връзка, се казва Евгени. Кичка впоследствие разбрала за отношенията им, но учудващо не възразила. Дори много харесала младежа, по думите й бил добро момче. Единственият проблем впоследствие се оказал този, че не произхожда от богато семейство. Затова и връзката им приключила не след дълго.

Майка и дъщеря са имали неведнъж сериозни спорове, в които Кристи се е опитвала да извоюва свободата си, и най-вече това, че тя самата трябва да почувства партньора си в живота, а не родителката й да го определя. За нерадост на Кичка детето й се увличало точно по мъже без перспектива, тип пройдохи. „Много е ербап тя, ама като се озъби празният хладилник, ще види", казвала мъдро Бодурова.

Неотдавна 21-годишната Кристи-Жаклин шашна феновете на майка си с поредица от еротични снимки. На тях щерка й позира по оскъдно бельо и демонстрира красивата си фигура и многобройните ефектни татуировки. Втората серия с кадри, която се появи, пък беше в компанията на питон. Кичка не крие, че Кристи се снима като фотомодел от няколко години.

Снимки на Кристи: Facebook

Свързани новини