search icon

Любопитно

Евгени Минчев: Не съм напуснал студиото на VIP Brother, лайфът свърши!

Най-колориттният коментатор на лайфовете е оплетен в гнусна лъжа

Според слуховете от тази сутрин Евгени Минчев напуснал студиото на Вип Брадър по време на снощния лайф.

Причината била, че Ники Кънчев не разрешил на светския пиар да зададе своя въпрос към дует Ритон.

Най-колориттният коментатор на лайфовете на Вип брадър - лорд Евгени Минчев е оплетен в гнусна лъжа, коментират от неговия екип. След брилянтните си коментари и живо присъствие, прекрасни облекла и аксесоари, за които плаща лично той, понякога известният пиар и благотворител, не бива оставян да довърши коментарите си, за да се даде предимство на другите трима.

Минчев отговаря остроумно и закачливо, както и твърде кратко, за да яде от времето на останалите. След вчерашния лайф, лорд Минчев тръгнал бързо, за да присъства на важна бизнес среща и се е препънал в неудобните стълби между сцената и публиката. В бързината се оплел в кабела на микрофона, който поради подхлъзването се е изхлузил и попаднал в краката на Евгени. Публиката, която допълнително затруднила придвижването му, объркала конците още повече и Евгени изглеждал леко изнервен. Самият лорд Минчев коментира случката по следния начин:

„Искам 35 заплати след пенсионирането си. Както и безплатна карта за градския транпорт“, това бе шеговитият коментар на някогашния ватман за BLife, който вече реди куфарите с багажа си за влизането във „вилата” си в Нови хан, както той шеговито се изразява. Лордът е най-високо платената знаменитост в новия сезон на Вип брадър Ол старс. Според източници на BLife хонорарът му е 100 000 лева.

Свързани новини