search icon

Звездите

Роксана: Очаквайте “Петък, Събота, Неделя” до няколко дни

''Приятели, малко преди премиерата на новото ми парче реших да ви издам малко подробности около него''

''Очаквайте “Петък, Събота, Неделя” до няколко дни.'' Това издава певицата Роксана пред своите почитатели, които с нетърпение очакват новия й проект.

“Приятели, малко преди премиерата на новото ми парче реших да ви издам малко подробности около него - песента се казва “Петък, Събота, Неделя” и още от самото заглавие може да разберете, че градуса на настроение ще е на макс червено. Мариета Ангелова и този път не пропусна да е уникално добра. Музиката е дело пак, и пак, и пак на моя любим композитор и добър приятел Йорданчо Василковски - Оцко. За визията ми отново се погрижи моя си екип, отбора на отличниците в лицето на Стоян Апостолов (стил), Мис Бони (грим )и Емилио Стефано (коса). Забравих май да спомена, че песента е в дует с моя бъртовчед, колега, приятел, кръстник на първия ми албум “За всеки има ангел”, композиторът, който написа най-хубавата балада до момента за мен, а именно “За всеки има ангел”, човека фантазия - Силвистър Матеев, известен на всички, като SILVER. Специален гост в лентата е един от най-одумваните, скандални и интересни съквартиранти от къщата на “Big Brother” и “Vip Brother 2015” - Пламен Богданов”, разкрива Роксана в официалната си страница във Facebook, пише planeta.tv.

Режисьор на лентата е Николай Скерлев, с когото Роксана работи по последните си няколко видеоклипа. Със сигурност екипът е замислил много изненади за зрителите на телевизия “Планета” и “Планета HD”, които първи ще имат възможността да се насладят на новото видео на Роксана.

Свързани новини