search icon

Любопитно

Защо Кичка не може да съди Гъмов?

„Ще ти взема всичките пари“, заканва се певицата

Кичка Бодурова се зарече да съди комика Станимир Гъмов след поредното им пререкание във „ВИП Брадър". Певицата запази самообладание и не слезе на нивото на истеричния актьор, но на няколко пъти му поясни, че ще се видят в съда заради обидите и обвиненията, които той нанесе.

„Ебати селянката... Пее ми „Майко България" на 100 години... Поръчкова певица! Долна комунистка!", избухна Гъмов. Бодурова го посъветва да бъде джентълмен, когато говори с дама, и отсече: „Много си талантлив, но ми се струва, че и ти трябва да се върнеш в училище".

Актьорът продължи да преиграва и драматизира с това, че му е омръзнало да говори със слабоумни хора, визирайки Кичка и Луна. На обвинението, че е поръчкова певица и комунистка, Кичка го поряза: „Толкова си прост, че няма накъде! На мен паспортът ми е вземан за 4 години от комунистите, ако не знаеш, моето момче". Гъмов я подкани да каже защо са й го взели и я попита „Фердинанд ли си, че да ти вземат паспорта?!".



Свадата между ВИП съквартирантите не приключи дотук. Певицата засегна Гъмов с думите: „Моето момче, аз съм си оправила живота, а ти дръж биричката и наздраве! И внимавай какво говориш, че аз съм свикнала да си търся правото и няма да ти стигнат парите да ми платиш!".

Оказа се обаче, че Кичка Бодурова няма как да осъди нито Гъмов, нито който и да е участник в предаването, заключава в. "Всеки ден". Преди влизането всеки от виповете е подписал точка в договора си, според която няма да има съдебни претенции нито към предаването, нито към участниците.

Свързани новини