search icon

Звездите

Здравко Мандаджиев засне нова фолклорна програма

През изминалия уикенд завършиха снимките на новите телевизионни версии на песни от репертоара на Здравко Мандаджиев

През изминалия уикенд завършиха снимките на новите телевизионни версии на песни от репертоара на Здравко Мандаджиев.

Изпълнителят и екипът на телевизия “Планета” под режисурата на Радослав Георгиев реализираха клиповете, като за целта избраха част от най-красивите и живописни места в района на Кърджали и с. Женда, а специални благодарности Здравко Мандаджиев изказва и на ресторант “Воденицата” в Кърджали, който също бе домакин на снимките. С оригинална хореография се включи и танцова формация “Етноритъм”.

“Заснехме няколко нови песни, както и една вече позната на почитателите мелодия - “Ясен месец веч изгрява”, която даде заглавие на последния ми до момента албум”, разкрива Здравко Мандаджиев.



Той допълва, че тази мелодия определено се е откроила и затова е избрал да я представи в ефира на “Планета Фолк” и с красиво видео.

“Мисля, че на зрителите ще допаднат и две авторски мелодии, които са свързани с вечни теми, като виното и бащинството - едната е по моя музика и текст на майка ми Анастасия Василева, озаглавена е “Виното лекува”, а другата, специална за мен песен, е “Горд баща”, която е написана и посветена на първородния ми син Митко. Нейни автори са композитора Деян Асенов и Полина Дакова, която написа текста”, споделя изпълнителят, пише planeta.tv.

Той разкрива, че с видеоклипове са се сдобили и песните “Дай ми, мале”, която е родопска мелодия и “Роженският манастир”, която пък е македонска.

“Надявам се съвсем скоро песните да получат своята телевизионна премиера и да зарадвам зрителите на телевизия “Планета Фолк”, не крие Здравко Мандаджиев.

Свързани новини