search icon

Интимно

Анелия се пусна дибидюс

Изкусителната изпълнителка на „Игри за напреднали“ се пусна по дантела

Фолк певицата Анелия пак запали мрежата.

Изкусителната изпълнителка на „Игри за напреднали“ се пусна по дантела и показа, че притежава наистина изключителна фигура, пише hotzona.net.Напук на подмятанията, че е напълняла, фолк звездата показа извивки, каквито всяка жена заслужава да има. И тяло, което накара хиляди мъже да въздишат и да мечтаят за него.

Изкусителната фолк звезда от доста време не е показвала шеметната си фигура пред камерите. Мнозина още помнят снимките ѝ с Крум на плажа, преди няколко години. Тогава изпълнителката бе щракната от папараци по оскъден бански, който събираше погледите. Седмици по-късно фотография я спипаха в столичен комплекс да се наслаждава на слънцето по монокини край басейна.



По всичко изглежда, че певицата не е загубила добрата си форма и все още притежава тяло, което да предизвика въздишки и фурор. А на стройната й линия могат да завидят не една и две нейни колежки.

Това не е първата провокативна снимка на Анелия, но определено е една от най-горещите. Знойната блондинка доста палеше страстите и в клиповете си „Игри за напреднали“ и „Яко ми действаш“, където направо взриви с уникално тяло.

И още по-дръзко и освободено поведение пред камерите, с което успя да шашне всички.

Свързани новини