search icon

Съдби

Колежка откраднала гаджето на Преслава

Фолк певицата Преслава се оказа без гадже, а бивша нейна приятелка й отмъкна любовта на живота

Фолк певицата Преслава се оказа без гадже, а бивша нейна приятелка й отмъкна любовта на живота. Изпълнителката и нейна колежка от „Пайнер“ преди години се влюбили в един и същи мъж, като Преслава останала без него най-накрая.

Преди няколко години Преслава и приятеля й Асен се залюбват. Тя е невероятно щастлива, а семейството й одобрява избора й.

Точно тогава излиза и хита й „Дяволско желание“, който я прави звезда. Малко по малко певицата започва да се отдалечава от мъжа на сърцето си. Двамата крият връзката си по настояване на Асен. Преслава говори за него, но много рядко.

Двойката никога не се появява заедно по обществени места, но щастливото изражение на Преслава не може да скрие факта колко е влюбена.

Те обаче се разделят, а скоро след това той се събира с колежката й Биляна. Тя не е сред най-известните певици на „Пайнер“, но пък за сметка на това е много по-отдадена на идеята за семейство и деца.



Двамата се сдобиват със син — Александър, през 2013 година, пише „Шоу“, цитира hotarena.net. Асен развива успешен бизнес, който му позволява да се грижи за семейството, а съпругата му се грижи за детето им.

Специално на него Биляна посвещава песента си „Мъжът на живота ми". Двамата са щастливо женени, но още не са забравили вълнуващата си среща в пиано бар, където се запознават за първи път.

Въпреки че някои смятат, че Биляна е отмъкнала мъжа на Преслава, самата фолк кралица далеч не е невинна. Певицата призна преди време, че е имала връзка с мъж на своя приятелка.

Тя дори прави песента „Пази се от приятелки“, в която възпява собственото си предателство. Именно тогава се появиха и слуховете, че става въпрос за Галин на Галена или за Коко Динев, който беше съпруг на Анелия, а в момента е с колежката й Емилия.

Свързани новини