search icon

Звездите

Фики – предизвикан от 7 красиви жени

Седем неустоимо красиви българки се опитаха да предизвикат Фики със съблазнителни снимки

Седем неустоимо красиви българки се опитаха да предизвикат Фики със съблазнителни снимки.

Преслава, Николета Лозанова, Андреа, Десислава, Галена, Цветелина Янева и Анелия цяла седмица го питаха и пробваха дали е “Железен” и той доказа, че е такъв.

Певецът на годината не обели и дума до момента, в който излезе едноименната му песен. Тази закачка преди премиерата й кореспондира с текста, който разказва как лирическият герой може “ден и два, и три” да чака своето единствено момиче, без да го пипне с пръст, пише planeta.tv.

Клипът към “Железен” е заснет в хотел в Правец от режисьора Николай Скерлев. Романтичните екстериорни решения на комплекса допринасят за още по-красивото и въздействащо пресъздаване на любовната история. Непредвидено и не по сценарий се оказало само скачането на Фики в басейна с изключително скъп костюм, част от стайлинга за видеото.



“В един момент толкова се вкарах във филма, че реших, че е редно да се хвърля с дрехите във водата заради екранната ми любима”, разказва изпълнителят на “Пайнер” за комичната ситуация, която обаче се е вписала много добре в сюжета.

Свързани новини