search icon

Любопитно

Иван сложи очила, Андрей ги свали

В момента, в който го видели, от екипа веднага го оприличили на пластичния хирург д-р Енчев

Иван Ласкин пише срещу “Фермата”, докато жена му Алекс Сърчаджиева води “ВИП Брадър”.

“Водещите на Плевнята са толкова скучни, че даже режисьор на “Сфумато” да ги беше поставил, нямаше да е такова мъртвило! Що не се скриете бе, сурикати кривокраки!”, написа Иван Ласкин в профила си във фейсбук в понеделник вечерта.

Постът му бе възприет от мнозина като “ласкава” защита на “ВИП Брадър”, който се излъчва по същото време по Нова тв и негова водеща е жена му Алекс Сърчаджиева.



Многобройните зрители на “Фермата” очевидно са на друго мнение, но със сигурност и те са леко объркани от променения външен вид на Иван и Андрей. От старта на шоуто Андрей Арнаудов е без очила, докато Иван Христов си е сложил хипстърски с рогови рамки. В момента, в който го видели, от екипа веднага го оприличили на пластичния хирург д-р Енчев.

Досега - близо 20 години, откакто са на екрана, винаги Андрей е бил с очила, а Иван - без. Сега Арнаудов има лещи, а Христов е започнал да недовижда заради далекогледство. На живо в студиото спортният журналист на Би Ти Ви Алекси Сокачев дори се опита да “поправи недоразумението” и премести очилата от лицето на Иван върху Андрей.



Междувременно участниците и в двата формата се скараха заради недостига на легла. След прехода с багаж и яре на гръб всички авантюристи бяха много ентусиазирани да влязат във фермата. Само че еуфорията премина бързо, защото се сдърпаха кой къде да спи.

Същият битовизъм притесни ужасно Кичка Бодурова в къщата на “ВИП Брадър”. Докато колегите ѝ от дует “Ритон” получиха самостоятелна стая, тя научи, че трябва да дели легло с непознат.

Свързани новини