search icon

Top stories

Месечков с гадже боркиня

Шампионът на България по латино танци рисува сърца по плажа

Танцьорът Атанас Месечков хлътна до уши по петричката боркиня Евелина Николова.

Шампионът на България по латино танци избра нестандартен начин да пожелае световна титла на петричката гордост в борбата. На бургаския плаж Месечков изписа на пясъка нежно послание в сърце – Ева 1st PL (Ева на първо място).

Така 27-годишният танцьор и учител по танци отправи най-искрените си пожелания към любимата си за завоюване на световна титла. Постът, който той написа към Ева, бе: Good morning from BG and good luck my baby („Добро утро от България и късмет, моя любима“).



От няколко месеца двамата не крият близките си отношения и в профилите им в социалната мрежа се появяват все повече и повече снимки, където са заедно, както и закачливи кореспонденции, съобщава в."Вяра". Дали между тях е пламнала искрата на любовта, може само да се предполага, но са факт доста предизвикателни снимки, послания и откровения.



В момента Спортист номер 1 на Кюстендил за 2011 година Евелина Николова е на лагер с националния тим на България в американския град Боисе, а на 7 септември тръгва за Лас Вегас, арена на схватките от планетарния шампионат от 8 до 14 септември. През тази година чаровницата стана сребърна медалистка на ЕП 2015 до 23 г. и бронзова на евроигрите в Баку.

Свързани новини