search icon

Любопитно

Fyeld свирят на тазгодишното издание на "We Are Going To Мъглиж"

Новият музикален сезон започва за Fyeld още този петък, когато групата ще се качи на сцената на "We Are Going to Мъглиж"

Новият музикален сезон започва за Fyeld още този петък, когато групата ще се качи на сцената на "We Are Going to Мъглиж" .

Изобилието на фестивали тази година е почти главозамайващо, но такива с качествата на предстоящия фестивал в Мъглиж са рядкост. На 4-ти и 5-ти септември третата годишнина на рок фестивала ще го превърне в традиция.

Fyeld е сред групите, които подкрепиха първото издание на фестивала и ето че само две години по-късно те са готови да се качат на сцената в Мъглиж със … специално подготвена за фестивала нова песен, която носи заглавието (Ain’t Nobody Got) Time For Death.



*Снимка: Георги Спиров

След фестивалното участие, феновете на dirty grooves metal бандата ще могат ги да чуят на 9-ти октомври в клуб "Stage 51" в Пловдив и на следващият ден (10-и октомври) в клуб "Рогача", Ямбол.

Fyeld е група добре позната на българските метъл фенове, както от трите им участия на Spirit of Burgas, така и като подгряваща банда на Anthrax, Guano Apes, Crematory и (hed) p.e.

Заглавна снимка: Христо Ангелов

Свързани новини