search icon

Звездите

Рита Ора се бои от смъртта

Британската певица от албански произход Рита Ора призна, че се страхува от смъртта

Британската певица от албански произход Рита Ора призна, че се страхува от смъртта. 24-годишната изпълнителка разкри, че редовно я сполетяват мисли за най-лошото.

Тя изпада в паника и от няколко години посещава психоаналитик най-малко един път седмично, за да разсее мрачните мисли. Оказва се, че Рита започнала да се бои от смъртта още като дете и постоянно се оплаквала на своята майка, че не иска да умира.

За пръв път тя се изплашила истински, когато била на 7 години и си играела на криеница със свои приятелки, които дълго време не можели да я открият.

„Тогава си помислих, че са ме откраднали привидения“, призна Рита Ора. Психолози твърдят, че танатофобията – неконтролируем страх от внезапна смърт – е много разпространен вид фобия. Много често причината за нейната поява е загубата на близък човек. Рита Ора е родена в столицата на Косово Прищина, откъдето нейното семейство бяга заради етническото прочистване, организирано от сърбите и диктатора Слободан Милошевич в края на 90-те години на ХХ век. Тя е отраснала в Лондон и от дете обича да пее. Първият си сериозен успех постига на 14 години, когато сключва професионален договор. Продуцентите забелязали Рита в градски парк, където пеела на детски празник, пише БГНЕС.

Свързани новини