search icon

Звездите

Мария Илиева отказала сватба

Певицата Мария Илиева няма никакви мераци скоро да се види като булка

Певицата Мария Илиева няма никакви мераци скоро да се види като булка.

Изпълнителката не е против брачната институция по принцип, но за сега избягва възможността да се посвети изцяло на дом и семейство!

Мария имала желание да работи за музикалните си успехи и всякакви уговорки да си остане вкъщи като нечия съпруга не са й по вкуса. За това е повече от странно, че вече няколко месеца певицата носи годежен пръстен на лявата си ръка и дори снима фотосесии с него, пише hotarena.net.

Ще се жени ли Мария? Това е въпросът, който се върти и разнищва в светските среди откакто певицата започна да се появява с диамантения накит. Пръстенът, с който Мария не се разделя, обаче не е от вчера и днес, а е на повече от 4 години. Бижуто върху безименния пръст е със стойност от поне 50 бона, а камъкът му е висококачествен брилянт.

Това изключва възможността певицата сама да си го е купила с пари от хонорарите си или пък да се е окичила с него за провокация, както постъпват някои фолкаджийки. В същото време повече от сигурно е, че в момента изпълнителката няма солиден мъж до себе си, който да й направи толкова скъп подарък.

Свързани новини