search icon

Звездите

Татяна: Аз съм най-щастливата певица

Това сподели Татяна след като получи поредното признание за безграничната любов на своите почитатели

Това сподели Татяна след като получи поредното признание за безграничната любов на своите почитатели. Всички те се събраха от различни краища на България, само за да изненадат и зарадват своята любимка.

“Поклон и хиляди благодарности на най-верните, най-милите, най-лудите, най-готините и най, най-верни почитатели! Изненадата, която ми направихте миналата нощ в “Планета Пайнер Клуб“ в Пловдив няма да забравя никога. Този жест за мен означава адски много – да се съберете от цяла България и да ме изненадате по този красив начин, кой с такси, кой с влак, кой с автобус... Аз съм най-щастливата певица. Моята любов към Вас граничи с любовта ми към моя син! Давате ми стимул, давате ми енергия, давате ми всичко, от което един изпълнител има нужда. Нашата любов е вечна...И нали знаете – “Лудите Господ ги събира!“, с вълнение сподели емоциите си Татяна.

Феновете на певицата вече очакват с интерес новия й музикален проект, за който обаче изпълнителката не издава нищо, освен че и този път е вложила цялата си енергия, за да предложи най-доброто на своята публика, пише planeta.tv.

Свързани новини