search icon

Звездите

Кралицата на Instagram

Ким Кардашиян победи Бионсе

Риалити звездата Ким Кардашиян, съпруга на рапъра Кание Уест, бе провъзгласена за Кралица на Instagram, след като измести от първото място Бионсе.

Ким си осигури над 44 милиона последователи в социалната мрежа, като отне короната на певицата с 43,95 милиона фена.

Само допреди две седмици Кардашиян имаше 42 милиона последователи, което показва, че те са се увеличили с 2 милиона за 14 дни.

Миналата седмица Ким пусна в сайта за споделяне на снимки селфи с голямо деколте. Така тя отбеляза 42-милионния си привърженик на страницата си, която обикновено пълни с любимите си селфита. Именно чрез социалната мрежа Ким реши и да докаже, че наистина чака бебе. Арменката си щракна голо селфи в огледало в дома си и го пусна в профила си.

По-рано тази година риалити звездата публикува книгата "Selfish" с 350 страници селфита, припомня БТА.

В Instagram Кардашиян и Бионсе имат доста сериозна конкурентка за короната в лицето на певицата Тейлър Суифт, която има 43,53 млн. последователи. В петорката са включени Селена Гомес и Ариана Гранде.

През юни снимка на сестрата на Кардашиян - Кендъл Дженър, подобри рекорда на сватбената снимка на Ким и Кание. На фотографията в Instagram Кендъл лежи на пода в бяла рокля, косата й е разпръсната, а крайчетата на кичурите й оформят малки сърца.

Свързани новини