search icon

Звездите

Трио Caramel подари незабравим уикенд на кръстника си

Caramel скандализира още преди появата на първия проект

Caramel скандализира още преди появата на първия проект. Младите момичета от триото излязоха с гола арт фотография с послание „Родихме се! Стани наш Кръстник“.

Стотици хора дадоха своето предложение за име на новото момичешко трио. Най-много гласове събра предложението на Вилиян Розенов - „Caramel”. Голямата нагара за победителя бе Парти уикенд на Слънчев бряг, заедно с триото.

Момичетата нямаха търпение и веднага след като излезе дебютната им песен „Снимка с мен“ се срещнаха със своя кръстник. Те бяха изненадани от него с букети цветя и после заедно потеглиха за морето. Много песни и смях ги съпътстваха през целия път.

Специалната вечеря в чест на кръстника на триото продължи с посещение на хавайски клуб на самия плаж, където да потанцуват под звездите и под звуците на морските вълни, имаше и обиколиха по магазините за избор на най-готината шапка, която да му бъде спомен от тях.

Най-голямата изненада за вечерта се оказаха атракционите на Луна Парк – Слънчев бряг.

“Чувствам се страхотно в компанията на момичетата от група Caramel. Те са много сладки и готини. Все още не мога да повярвам, че всичко това ми се случва!“ - признава победителят в конкурса.



Състезание на блъскащите колички, въртележка DISKO, атракцион „Скок в пространството“, който се изкачва на височина над всички сгради, а след това изведнъж те пуска надолу, все едно падаш.

„Когато се качиш на въртележката изпитваш голямо притеснение, подкосени крака и много напрежение, след което следва голям кеф и веселба“, споделиха певиците от Caramel.

Изненадите от първия ден завършиха с нощно къпане в морето. На следващия ден Вилиян присъства на цялата подготовка и като гост на конкурса „Мис Лято“ 2015, където новото трио представи дебютната си песен „Снимка с мен“ и специално подготвен микс. Последва купон до зори в известна дискотека на Cacao Beach.

„За мен парти уикенда с Caramel беше страхотен. Незабравимо изживяване, което ще помня винаги. Момичетата са страхотни и съм сигурен, че публиката ще ги заобича, както стана с мен“ - сподели печелившият..

„Кръстникът ни Вилиян е вече част от нашето музикално семейство. Ще продължим да се виждаме с него и да изкарваме още много парти уикенда заедно“ - казват изпълнителките.