search icon

Звездите

Боби Браун: Трябваше да спася Боби Кристина

Той все още не може да се съвземе след трагичната кончина

Боби Кристина Браун бе положена да спи вечния си сън до майка си, Уитни Хюстън, но баща й Боби Браун, не присъства на погребението.

Той все още не може да се съвземе след трагичната кончина, казвайки на приятели, че е могъл да я предотврати и се измъчва постоянно, че не се е борил по-усърдно за живота на дъщеря си.

„Боби чувства вина до такава степен, че тя го изяжда все повече с всеки изминал ден”, разкрива семеен приятел пред Daily Mail Online.

„Той ми каза, че е трябвало да настоява Криси да потърси помощ във връзка с пристрастеността си към наркотиците, и че той е трябвало да принуди Ник Гордън да се махне от къщата й и да я остави намира”, каза още източникът.

Сега Боби е изправен пред поредната криза, този път тя е свързана със съпругата му Алиша, която страда от остра форма на диабет. В деня на погребението на Боби Кристина, тя е получила пристъп и е била откарана по спешност в болница.

„Боби каза, че той и е бил баща и е трябвало да се бори за нея и срещу всеки, който би му попречил да я спаси. Той осъзнава, че дъщеря му е видяла много наркотици и домашно насилие, докато е растяла в къщата с него и майка й, Уитни, които, на практика, са живеели в пълна с наркотици бърлога. Той признава, че е трябвало да оправи всичко, след смъртта на Уитни”, казва още семейният приятел.

„Боби ми каза: „Трябваше да накарам съда да принуди Боби Кристина да отиде в клиника и да стана неин попечител – както направи бащата на Бритни Спиърс, за да я спаси””, казва още източникът. През 2008 година Джейми Спиърс получи пълен контрол върху финансите на дъщеря си и стана неин попечител, след като тя публично си обръсна главата.

„Сега животът на Боби е сладко-горчив, защото докато Боби Кристина бе в хосписа, съпругата му роди момиченце, Боди, на 9 юли”, казва още вътрешният човек. „Боби се радваше, че бебето се е родило живо и здраво, но се разкъсваше – сърцето му бе разбито и той не знаеше какво да прави.

Сега, когато Криси спи вечния си сън до майка си, Боби се е фокусирал върху съпругата си, защото тя е много болна, има остра форма на диабет и може също да умре”, разкрива семейният приятел.

Свързани новини