search icon

Любопитно

Софка гласи Лоренцо за детската "Евровизия"

Самата певица така не успя да се класира за финалите

Софи Маринова мечтае да прати сина си на детската „Евровизия”, която ще се проведе на 21 ноември в зала „Арена Армеец”.

Ромската перла се кахъри, че 13-годишният Лоренцо хич не се увлича от музиката и не поглежда у дома барабаните и микрофона.

„Викам да взема да го запиша на Евровизията, макар че съвсем не го влече. Срамежлив е за пеене. Баща му музикант, майката певица, а той футболист иска да става. Сега е на 13 г, по гаджета ходи и само прически си прави”, жалва се преди дни Софка в „Шоуто на Слави”.

Самата певица така не успя да се класира за финалите на „Евровизия”. През 2005-а Софка и Слави Трифонов подготвиха песента „Единствени”.

За български представители на конкурса обаче бяха избрани група „Каффе” и песента им Lorraine. Изборът на победител беше оспорен от подгласниците Маринова и Трифонов. Когато дойде техният ред да изпълнят „Единствени” пред публиката, те излязоха на сцената и Слави обяви, че се оттеглят от конкурса, защото гласуването е манипулирано чрез SIM карти. В крайна сметка на „Евровизия 2005”, която се проведе в Киев, „Каффе” и песента им Lorraine се класираха на 19-о място на полуфинала, което не им позволява да вземат участие в същинската битка за песента победител.

Свързани новини