search icon

Звездите

“Хубав е животът” е лятното предложение на Ави Бенеди

Месец юли донесе много положителни емоции на Ави Бенеди

Месец юли донесе много положителни емоции на Ави Бенеди.

Преди броени дни той изнесе своя първи концерт за българските си почитатели. Многобройна бе публиката, която се събра в един от най-хитовите нощни клубове във Варна, за да види на живо своите любими изпълнители Емилия и Ави Бенеди. Публиката посрещна с въодушевление самостоятелния репертоар на Ави, който включваше негови авторски песни на иврит, както и горещи парчета на арабски. Кулминацията на спектакъла бяха неговите два хитови дуета с Емилия - “Кой ще му каже” и “Балкания”.

Двамата изненадаха гостите и с изпълнение на един от известните дуети на Ищар, който е дело на Ави Бенеди. Заглавието на песента в превод означава “Заедно” и съвсем естествено пожъна успех и на българска сцена.

Междувременно певецът се подготвя за снимките на новия си клип, който е към песента “Хубав е животът”. Този път изпълнителят е подготвил бързо и закачливо парче, напълно в синхрон с развихрилото се лятно настроение. За текста на новата си песен, Ави Бенеди се довери на Мариета Ангелова, с която работи за първи път, а автор на музиката отново е самият той. Беквокалите в “Хубав е животът” са изпълнени от една от най-емблематичните звезди на телевизия “Планета”. Коя е тя, ще разберете много скоро. Режисъор на лентата е Лиор Бабадост.

Свързани новини