search icon

Звездите

Прея мизерства!

Популярната певица от нигерийски произход Прея Осасей пее срещу хонорар от 300 лева на час

Популярната певица от нигерийски произход Прея Осасей пее срещу хонорар от 300 лева на час.

Ниската тарифа на цветнокожата изпълнителка е с цел да си докара повече участия в графика и за нейно щастие това се случва все по-често. Докато колегите й в бранша искат за час програма суми в порядъка на 2-3 бона, пълничката госпъл певица е доволна на в пъти по-малко, но само да има работа, пише ''Всеки ден''.

„В България е много трудно да се издържаш с музика, особено ако си ново име. От 4 години работя усърдно и все още резултатите идват много бавно", споделя усмихната Прея.



Музикантката не крие, че ежедневието й никак не е розово, но въпреки всичко, благодарение на позитивното си отношение, тя успява да вижда щастието и в малките неща. Самата тя споделя, че по никакъв начин не се чувства като звезда - най-малкото няма собствен автомобил и се вози в градския транспорт, а малкото й жилище в квартал „Люлин" не е подходящо дори да си покани гости.

В гарсониерата Прея доскоро живеела с майка си. И макар жената да има педагогическо образование, безработицата у нас я изпратила да сервитьорства в Кипър. От 2 месеца насам майката на Прея мъкне таблата в Ларнака, надявайки се на солиден бакшиш от чуждоземните туристи.

Благодарение на ниската си миза от 300 лева за час Прея почти е запълнила летния си график с участия по столични и морски заведения. С изкараните пари тя ще покрие няколко семейни кредита, а друга част ще продължи да инвестира в кариерата си.

Свързани новини