search icon

Звездите

Андреа стартира първото си мащабно турне в САЩ и Канада

Андреа отлетя за САЩ, където стартира първото си презокеанско турне

Андреа отлетя за САЩ, където стартира първото си презокеанско турне. Изпълнителката ще остане близо месец, за да изнесе редица концерти, с които ще представи своето шоу за публиката там.

Домакин на първото събитие е Чикаго – градът с най-голяма българска общност отвъд Океана. Датата е 16 май, а мястото е клуб Enigma. Ден по-късно певицата ще зарадва публиката в Кейп Код. На 22 май концертът на Андреа е в Ню Йорк, а на следващия ден гостува в Торонто, Канада.

В Деня на славянската писменост и култура – 24 май, Андреа гостува в Монреал. Веднага след концерта тя се отправя към Лас Вегас, а градът посреща звездата на музикална компания “Пайнер” на 27 май. До края на месеца ще посети още Денвър, Колорадо – 29 май, а ден по-късно гостува в Сиатъл.

Певицата е подготвила куп изненади, но засега не разкрива повече от това какво ще се случва по време на нейното шоу. Андреа категорично е сред най-атрактивните артисти и нейното гостуване ще остави трайни спомени у публиката в САЩ и Канада, съобщават от Планета ТВ, пише signal.bg.

Свързани новини