search icon

Звездите

Ненчо Балабанов: Надявам се да се харесвам на зрителите

Актьорът се превърна в истинска интернет с имитация на Бойко Борисов

Ненчо Балабанов гостува в студиото на Нова ТВ, където коментира преобразяването си в Бойко Борисов и забележителното си участие в "Като две капки вода".

Актьорът се превърна в истинска интернет сензация и стана любимец на широката публика с умелата си имитация на гласа и поведението на премиера Бойко Борисов. Ненчо има и своя рубрика – "ФейсБойко" в шоуто за телевизионни гафове "Господари на ефира".

"Не си спомням как стигнах до този образ. По-късно записах клипче, което не беше за социалната мрежа, а за приятел. Във "ФейсБойко" нещата се подобриха и визуално. Надявам се да се харесва на зрителите. Не съм очаквал, че ще стане такъв бум."



В реалитито Ненчо успешно влиза в ролята на различни популярни личности – както от мъжки, така и от женски пол. Видяхме го като Ерос Рамацоти, рапъра Pitbull, Криско, но и като Прея, младата музикална звезда Мегън Трейнър и Камелия Тодорова.



"Това е най-уникалният формат, в който аз се виждах през годините като участник. Казах си, че ако трябва да се случи, то ще се случи. И това се случи в най-точния момент. Шоуто комбинира много от нещата, които обичам. Радвам се, че всички участници се забавляваме."

Свързани новини