search icon

Звездите

Дамян Попов: Старая се да изградя собствен стил

Съвсем скоро Дамян Попов ще представи видеоклип към денс версия на песента “Делено на две”

Съвсем скоро Дамян Попов ще представи видеоклип към денс версия на песента “Делено на две”. Певецът не крие, че с този проект иска да покаже себе си.

След като за “Един милион” се довери на Криско за музиката и текста, сега той избра да последва музикалната линия на хита си от 2014 година “Не виждам без теб”. По нея той работи с композитора Калин Димитров, който е и музикален продуцент на предстоящия му албум, а за текста се довери за първи път на Росен Димитров. Дамян е категоричен, че преди всичко иска да остави своя следа в творчеството си, пише Planeta.tv.

“Старая се да изградя собствен стил”, разкрива той пред онлайн издание.

Изпълнителят смята, че само по този начин ще е искрен с аудиторията и ще успее да й въздейства максимално, когато не се стреми да подражава, а да внася собствен почерк.



“Най-важното е една песен да ти въздейства, да искаш да слушаш милиони пъти без да ти омръзне… Да ти навява емоционални спомени от миналото, да те кара да мечтаеш и да си мислиш за бъдещето, да е винаги до теб… Музиката е неразделна част от ежедневието ни. Музиката е живот… Надявам се всеки да открива по нещичко в музиката, която правя”, споделя още пред изданието Дамян.

Свързани новини