search icon

Любопитно

„Мис България“ Роси Иванова свали английска звезда на Руския бал

Британският хубавец Стивън Бауман от групата „Блейк" беше като залепен за родната брюнетка

Мис България Роси Иванова се завърна с гръм и трясък в хайлайфа на Руския бал в София през уикенда.

Красавицата, която мина през трудна битка с дрогата, даже успя да свали суперзвездата на партито - английската звезда Стивън Бауман от групата „Блейк", пише„Всеки ден".

Британският хубавец беше като залепен за родната брюнетка, като я остави само за да излезе на сцената. На коментара на водещия Драго Драганов, че е ясно с кого Роси ще си тръгне тази вечер, организаторът на бала Евгени Минчев полу на шега каза: „А, не! Стивън ще си тръгне с мен".



Лордът посвети галата на Емил Димитров, чийто паметник иска да построи в София. Минчев е започнал да събира пари за инициативата. Предстои му разговор с кмета на София Йорданка Фандъкова, която подкрепя проекта. По този повод на бала в ресторант „Друзья" присъства синът му, който връчи архивна плоча на баща си, разиграна на търг за 2000 лева между присъстващите светски персони.

Най-големи гъзари сред тях бяха пристигналите с Бентли бизнесмен Димитър Тодоранов и Ели Гигова, която вече не крие, че му е интимна приятелка.

Ива Екимова обра мъжките погледи, но най-екстравагантна беше Кристина Патрашкова. Журналистката пристигна с фамозен тоалет от най-новата колекция на „Долче и Габана" и обувки със златна дантела по тях. Патрашкова се похвали, че със същия ансамбъл обрала овациите и в Париж, където била за откриването на изложбата в Лувъра.

Сред най-одумваните бе и бившата депутатка Петя Раева, нашумяла с книгата си и продукт за отслабване. Раева, облечена в ефектна рокля с гол гръб, цяла вечер рекламираше лекарството си, което е супер хит в аптеките.



Бизнес дамата на годината Ружа Игнатова се похвали като новата съдържателка на легендарния Руски клуб в сърцето на София, който през последните 2 години бе затворен. Повод за много шеги и закачки стана менюто, изобилстващо от шокиращи названия като „тимбалче с козе сирене" и „свинско с картофен мъфин и гъбен дюксел".

Свързани новини