search icon

Любопитно

Ким и Кание са семейството на новия свят

Оливър Роустейнг, художественият директор на модната марка "Балмин", е избрал Ким Кардашян и Кание Уест за лица на новата си пролетно-лятна колекция, тъй като те "представляват семейството на новия св

Оливър Роустейнг, художественият директор на модната марка "Балмин", е избрал Ким Кардашян и Кание Уест за лица на новата си пролетно-лятна колекция, тъй като те "представляват семейството на новия свят".

Според Роустейнг причината за избора на двойката, която има и двегодишна дъщеря на име Норт, е също така и фактът, че те са хората, за които най-много се говори и въплъщават идеята за модерното семейство.

"Когато бях млад никога не съм се обръщал към етнически смесена двойка. Днес те са сред хората, за които се говори най-много и Норт е най-красивото бебе на света. Те представляват семейство на новия свят", казва той пред списание InStyle.

В същото време Роустейнг, който често се грижи за тоалета на Ким и сестрите й по време на представянията им на червения килим, споделя, че "когато Кендал Дженър и Ким Кардашян пристигнат на парти в Париж... те изглеждат войници от модна армия. Не става въпрос само за парти дрехи, но и за отправяне на послание".

Роустейнг допълва още, че за него е удоволствие да прави дрехи за жени с всякакви форми, стига те да носят дрехите с увереност, пише БГНЕС.

Свързани новини