search icon

Top stories

Бирмата заплашил Преслава с линч

Куп закани по адрес на здравния си статус получи Преслава от своя благоверен Жорко Бирмата

Куп закани по адрес на здравния си статус получи Преслава от своя благоверен Жорко Бирмата, твърдят отлично осведомени източници.

По думите на запознати от обкръжението на Георги Станоев бизнесменът е останал като попарен с горещо олио, след като видял скандалните фотоси, които от няколко дни се леят в медиите, пише "България Днес".

На снимките изпълнителката най-безсрамно си пуска език с младо гадже. Според клюкари във Варна, където е направен папарашкият фотос, мъжът се казва Христо Попов и е на 24 години. В приблизително същата възрастова категория попада и Станоев-младши, с когото певицата непрестанно се събира и разделя. Именно това кара злобари от обкръжението на Жорко да подмятат, че тя си пада по малки момченца, но със солидни финансови възможности.



*Бирмата-младши полудял от ревност при вида на скандалните фотоси

Фенове на изпълнителката са на мнение, че най-вероятно неприличната снимка е направена от интригант, който иска да я злепостави.
"Едва ли не - вижте какви ги върши по участия, като се напие. Това е тотална интрига!", защитават я почитатели в социалните мрежи.

Междувременно "България Днес" узна, че идните дни са били кошмарни за Жорко Бирмата - той вдигнал кръвното от яд, крещял и обиждал половинката си, задето е позволила да го изложи по този евтин начин. В една от пицариите, собственост на милионерския син и където се събират с компанията му, името Преслава било временно забранено за споменаване.

*Лидка Скалата вече иска внуци - надали ще ги получи скоро от Преслава

"Той често говори с брутален език, отправя и зловещи заплаха. Сега положението не е по-различно, защото тя силно нарани мъжкото му его. В момента Бирмата е превъзбуден от обида и се заканва как ли не по неин адрес. Но тя пък е доста спокойна, защото знае, че той е куче, което само лае, но не хапе", коментират запознати. Те обаче уточняват, че Преслава не е била шута на Станоев, а дори напротив - отново живее с него в палат край София.

Свързани новини