search icon

Звездите

Кристиана: Оцко ми препоръчва музиканти, на които да заложа

Кристиана споделя, че държи да поднася на публиката разнообразни музикални проекти

Кристиана споделя, че държи да поднася на публиката разнообразни музикални проекти.

“Следвам модерното, динамично звучене в песните си – залагам на тази линия, но се стремя да поднасям различни песни” – казва тя в “Звездно”.

Изпълнителката е категорична, че е много важно да се променя, за да е интересно както за феновете, така и за самата нея. “Искам всеки следващ проект да се отличава от предходния” - подчертава тя, пише signal.bg.

”Мой докрай” се радва на изключителен успех и към момента гледаемостта наброява 2 милиона. Певицата е благодарна на целия екип, който е участвал в създаването на проекта. Специално участие в песента има и Фики.



“Получи се случайно тази колаборация. Бях в студиото при Оцко, работихме върху записите. Тогава Фики дойде, чу песента и сподели, че е изключително добра и е сигурен хит. Самият той предложи да стане част от проекта”, разказва изпълнителката.

В момента Кристиана работи върху предстоящите си песни. Освен с Оцко, с когото са семейство в живота, тя не изключва възможността да заложи и на други автори.

“Мислили сме в тази насока, дори Оцко ми препоръчва музиканти, на които да заложа. Не са българи, балкански автори са”, открехва още изпълнителката.

Свързани новини