search icon

Любопитно

Парти с Manuel De la Mare в събота

На 21 февруари италианската звезда на хаус музиката Manuel De la Mare ще застане зад пулта на Bedroom Premium Club

На 21 февруари италианската звезда на хаус музиката Manuel De la Mare ще застане зад пулта на Bedroom Premium Club.

Диджеят от страната на ботуша е вече у нас и се подготвя за изявата си, като обещава неповторим микс от музикални стилове и звучене. Заедно с Manuel De la Mare зад пулта след полунощ ще бъде и резидента на заведението - Dimo BG. Ново и нестандартно тематично шоу ще бъде специалната изненада за гостите. Автор на костюмите е сценографът Донка Боева, а хореографията е поверена на Галя от Сатен.

Кой е диджей Manuel De la Mare?

Той е роден в малкия град Барга в областта Тоскана, Северна Италия. След като се премества в град Пиза, започва музикалната си кариера с овладяването на изкуството да свири на китара, флейта и клавирни инструменти. Преминава през няколко местни рок банди преди да открие голямата си страст – електронната музика.

С течение на времето Manuel De la Mare оформя собствен музикален стил, смесвайки различни жанрове и течения – италианска денс музика, deep house, rolling techno и др. Италианецът обаче е необикновен диджей. Той не е самоук, а има докторска степен по музикално, кино и театрално изкуство, която го превръща в един от най-професионално подготвените и образовани диджеи в гилдията. Именно качеството на работата му го издига до ранга на диджеи като Bob Sinclar, Richie Hawtin, Paul Van Dyk, Carl Cox, Pete Tong. Затова не е никак случайно, че получава наградата “Best Remixer” за 2011 г. на класацията на Beatport, а през 2013 г. ремиксът му на “Samba De Janeiro” на Bellini се задържа на първото място в същата класация в продължение на 4 седмици. Признание за неговото изкуство са и редовните покани за гостуване в клубове във Япония, Великобритания, Холандия и цяла Европа, в т.ч. и в България.

Свързани новини