search icon

Top stories

Алисия с корекции по лицето за 50 бона!

Ако всяка фолк певица се хвали с поне една пластична корекция по тялото си, то Алисия чупи рекорди

Ако всяка фолк певица се хвали с поне една пластична корекция по тялото си, то Алисия чупи рекорди.

Пластиките на певицата възлизат на „скромната“ сума от 50 бона, а резултат, е, че фолк дивата успя да се мумифицира за години напред, при това едва на 30, пише HotArena.net. Факт е, че фолк певиците пробиват предимно с визия, понеже откъм глас трудно го докарват. И за да са интересни на аудиторията, полагат огромни усилия за външния си вид.

През годините Алисия смени няколко визии и си направи куп пластични операции, за да отговаря на всяка една от тях. На старите й снимки можете да видите сами - визия като на Дженифър Лопес, Виктория Бекъм или пък Мерилин Монро -  превъплъщенията и корекциите й нямат край.

Нос, устни, скули, чело, брадичка и най-вече всяка гънка около очите се изпъна. Последната й прищявка са зъби като на холивудска дива, за които плати астрономическите 30 бона.

В случая с Алисия, търпението, с което певицата се подлагаше на операция след операция, не е особено възнаградено. Пластични хирурзи коментират, че тя е ходеща визитна картичка за професията им - скули с импланти, бръчки с инжектиране на киселина, устни с колаген, по-фин нос и разбира се задължителния бюст със силикон.

*Певицата прелива от силикон

Въпреки че инвестира повече от 50 000 лева в новото си лице, Алисия не изглежда по-добре, от която и да е средностатистическа българка, след посещение на салон за красота. Нещо повече — певицата няма нищо общо с предишното си „Аз“, нито с миловидната Ася, която всички познаваха и обичаха.

Запознати коментират, че хирургическите интервенции, които си направи отсега, утре-другиден ще я карат горчиво да съжалява. „Тя ходи с лице назаем. Нищо чудно някой ден да започне да се разпада“, пишат нейни почитатели в мрежата.

*В ляво: Алисия след една от поредните корекции, в дясно: Алисия преди да се пристрасти към пластичните корекции

Свързани новини