search icon

Любопитно

Билетите за концерта на СЕСА от 30 до 50 лева

Слуховете се оказаха верни!

Слуховете се оказаха верни! Примата на балканската музика CECA ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с още по-грандиозен и впечатляващ концерт.

Датата е 21 август (петък), а мястото – Градски стадион „Несебър“. Сръбската звезда ще представи най-големия си проект до момента, подобен на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души. Видео клиповете от тези легендарни концерти имат милионна аудитория в сайтовете за видео споделяне и продължават да бъдат най-гледани и предпочитани от феновете на певицата.

Наскоро СЕСА беше засечена на тайна визита у нас. Въпреки строгите мерки за сигурност по време на престоя, целта на посещението й веднага бе разкрита и в социалните мрежи се появиха множество предположения за датата и мястото на новия концерт.

Оказа се, че избраната локация от певицата и нейния екип, е най-красивият ни морски курорт – Несебър, което не е никак случайно. Така всички фенове на звездата по българското Черноморие, а и не само, ще имат възможност да се насладят на разтърсващото шоу, което подготвя кралицата на сръбската музика. Очаква се интересът към събитието да е изключително голям. Самата CECA споделя, че е затрупана от молби на български почитатели да дойде отново в родината ни, защото не са успели да се сдобият с билети за шоуто й в “Арена Армеец” през ноември миналата година. Тогава сръбската звезда зарадва българската публика с почти 3 часа невиждано шоу, на което присъстваха повече от 15 000 души, като местата бяха изцяло разпродадени седмици преди самото събитие.

Мега-концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Свързани новини