search icon

Съдби

Евгени Минчев: Продуцентът на Лили бе един от най-необичайните красавци

Светският лъв Евгени Минчев поднесе куп неизвестни факти около живота на починалия продуцент на Лили Иванова Стефан Зашев

Светският лъв Евгени Минчев поднесе куп неизвестни факти около живота на починалия продуцент на Лили Иванова Стефан Зашев пред "Блиц".

Бившият ватман се познавал с него покрай контактите му с Емил Димитров и Васил Андреев от 1984 година, пише ''Всеки ден''. ''Наричаха го Сламчо, заради неговата необичайно руса коса. След това той замина за Белгия, женен за жена, доста по-голяма от него. Междувременно се чуваха всякакви слухове. Един от тях беше, че има паралелна връзка с мъж в България го е извикал в Белгия за да живеят заедно своя приятел на име Цветан. Двамата са живели заедно, а Зашев доколкото съм чул, е прекратил брака си с възрастната дама'', разкри Минчев.



Той се изненадал, щом разбрал, че корифеят работел с Лили Иванова и организирал нейни изяви. ''Не помня да е имал подобни качества, но може би покрай Емил Димитров е научил някои тънкости. Зашев много внимаваше да не се разбере тайната страна на живота му, но това си беше негов избор'', разказа Минчев. За последно той срещнал Зашев в Операта на Брюксел, след което той го поканил „на напитка в един тематичен бар".

Светският хроникьор го засичал после и у нас, когато вече изглеждал зле. ''Лицето му беше много сиво, погледа мътен и даваше вид на сприхав и нервен. Мога само да кажа, че Зашев беше един от най-необичайните красавци в края на социалистическа България'', заключи Евгени Минчев.

Свързани новини