search icon

Съдби

Пак оперират Ивайла Бакалова! Вижте белега! (Снимка)

Ивайла Бакалова планира поредната операция,която този път ще бъде естетическа

Ивайла Бакалова планира поредната операция,която този път ще бъде естетическа.

„Мис България” искала да се подложи на пластична интервенция, която да заличи белезите от фрактурата на лявото коляно, която получи в края на „Къртицата” през пролетта, пише „Уикенд“, цитира hotаrena.net.

Второто издание на най-мащабния риалити формат у нас приключи с нещастен инцидент през май. Една от най-красивите българки, която до онзи момент стоически се подложи на какви ли не изпитания, пострада изключително тежко по време на последната мисия.

С цялата си тежест Ивайла увисна с главата надолу от мрежа, разпъната във въздуха на височината на 10-етажна сграда, към която участниците в „Къртицата” бяха изстрелвани с катапулт. След изключително рисковата каската Бакалова бе приета по спешност в болница с надробена кост, а операцията под спасяването на крайника й продължи над 5 часа.



Седем месеца след тежкия инцидент Ивайла вече е възстановена напълно, но шефовете по крака й продължават да й напомнят за него. Миската отдавна ходи нормално и без помощта на патерици, дори преди седмица се завърна в светския живот на клубно парти. Роклята над коляното й разкри на папараци следите от зашиването на оперираното място.



Бакалова смятала да изчака още малко време и да се подложи на операция, която да заличи напълно шевовете. „Ивайла е много силна жена психически. И сега гледката не й пречи кой знае колко, но е най-добре да няма и сантиметър следа от тази ужасна контузия”, коментират приятелки на миската.

Свързани новини