search icon

Любопитно

Променят конструкцията на покрива на ''Арена Армеец'' заради концерта на Ерос Рамацоти

Променят конструкцията на покрива на ''Арена Армеец'' заради концерта на Ерос Рамацоти

Сериозна реорганизация на конструкцията на покрива на най-голямата и модерна столична зала „Арена Армеец“ у нас предстои през 2015 година поради специални изисквания за гостуването на италианската мега звезда Ерос Рамацоти.

Промените се налагат заради изискванията на Рамацоти и неговия екип към техническите параметри на шоуто, които са стандарт за градовете и сцените от световното му турне. Екип от технически специалисти на Eros World Tour 2015 ще бъде в течение с отделните етапи на цялостното реконструиране на покрива на „Арена Армеец“, а промените ще засегнат най-вече допуските за височина на залата и тежестите, които може да бъдат окачвани.

Ръководството на „Арена Армеец“ и организаторите на събитието разполагат с девет месеца, за да посрещнат най-успешния италиански певец и композитор на всички времена на 26 септември идната година. Гостуването на Eros World Tour в България несъмнено ще бъде най-вълнуващото събитие за 2015-а, а емоциите, които очакват публиката, незабравими.

Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие са в шест различни категории, а цените започват от 60 лева и варират до 120 лева.

Свързани новини