search icon

Интимно

Благой Георгиев: Няма да се женя

Това призна самият той навръх рождения си ден

Футболистът Благой Георгиев няма да се жени.

Това призна самият той ексклузивно за "България Днес" навръх рождения си ден.

Джизъса навърши 33 вчера. Той ще купонясва в Дубай само със своето гадже Куини и няколко близки приятели от своя клуб.

Халфът на руския "Рубин" (Казан) обеща на най-близките си хора да вдигне грандиозно парти, когато се завърне в България.

Половин дузина от верните дружки на Благо бяха в неведение защо той се е покрил в дните преди навършване на Христовата възраст.



Ходещата библия реши да прекара това време със своята нова муза - ученичката Куини. Двамата отидоха на почивка в арабския град.

Това засили слуховете, че връзката между тях е сериозна. Най-актуалната светска двойка позира на няколко снимки и показно демонстрираха с по два пръста, че са заедно. Това даде повод на столичните клюкари да сложат брачна халка на Благо.

Благо и Куини показват с по два пръста, че са заедно

"Няма да се женя, това са глупости", каза през смях Георгиев на въпрос от "България Днес" дали действително е решил да скъса със своя имидж на закоравял ерген.



Футболистът има две деца от своята дългогодишна приятелка Христина. Двамата не живеят заедно, но са запазили добри отношения в името на хлапетата Йоана и Давид.

Нещо повече, Благой помага на майката. Той е предоставил на бившата гимнастичка къщата в Горна баня и ползва негов автомобил.

Свързани новини