search icon

Звездите

Майли Сайръс пее във филм за феминистки

Във филма Free The Nipple ("Освободи зърното") певицата ще изпее кавър версия на Мелани Сафка

Скандалната американска певица Майли Сайръс записа саундтрака към филм за феминистки, които спретват акции голи до кръста в САЩ, съобщи "Върайти".

Във филма Free The Nipple ("Освободи зърното") певицата ще изпее кавър версия на Мелани Сафка, звезда на хипарското движение от 60-те години.

и преди е изпълнявала хита на Уудсток, но за филма на Лина Еско поп певицата записа нова версия. Тя звучи по-твърдо и по-рокендролски, в нея се чувства влиянието на Джони Кеш, пише БГНЕС.

Майли Сайръс е известна с провокативно си сексуално поведение, при което самоцелно показва плът, и изпълненията й напомнят порнография.

"Освободи зърното" е филм за движението, което се бори за правото на жените да се появяват топ лес на обществени места. Кампанията, започната от режисьорката Лина Еско в интернет през 2013 г., е подкрепена от Лина Денъм, Лив Тайлър и Риана, а също от 122 000 ползватели на Туитър. Феминстките проведоха неразрешени акции в 37 щата на САЩ.

"Ние говорим за равенство. Но защо във Фейсбук може да се показва обезглавяване, а не кърмене? Ако забранявате любовта и голотата, забранете насилието", заявява Лина Еско.

Свързани новини