search icon

Top stories

Благой си взе Поршето от Христина, даде го на бащата на Куини!

Бившата жена на Благой Георгиев, Христина Витанова, остана без едно от луксозните возила на екс половинката си

Бившата жена на Благой Георгиев, Христина Витанова, остана без едно от луксозните возила на екс половинката си.

Футболистът конфискува черното „Порше Панамера”, с което до преди няколко седмици се разпореждаше гимнастичката.

Благой, който това лято прекъсна окончателно десетгодишната си връзка с Витанова, завеща на доскорошното си семейство движимо и недвижимо имущество за поне 2 милиона лева, изчисляват запознати с активите на футболиста. Георгиев обезщети децата си Йоана, Давид и майка им с триетажна къща в „Горна баня”, две коли и тлъста банкова сметка, пише в. „Уикенд“, пише HotArena.net.



Поршето, с което папараците на Николета Лозанова успяха да заснемат неотдавна Витанова как отива на среща със сина на небезизвестен милионер, от седмица е сменило притежателя си.

Христина всъщност сама е принудила Джизъса да предприеме такава стъпка. Дългокраката мадама е забранила на Благо и родителите му да виждат Йоана и Давид.

Преди няколко вечери халфът на „Рубин” (Казан) първо се появи със спортната кола на модно ревю, а след това я паркира и пред клуб, в който заведе настоящата си изгора, манекенката Куини-Алис, на чалга.

*Куини и Благо

*Куини

Според осведомени заради хрътките на Николета, Христина Витанова предала ключа на Поршето на бившия си мъж. Джисъза посинял от яд, щом научил, че с колата, която подари на гимнастичката след раждането на сина им Давид, тя си чука срещи с други мъже.

„Макар да я изостави, което предполага, че тя вече е свободна и е в правото си да започва нови връзки, Благо още не се е отърсил напълно от чувството си за собственост над Христина. И смята, че след като й е оставил къща и коли, тя трябва да му е длъжна цял живот, непоглеждайки друг мъж. Затова й взе и Поршето, защото разбра за новата й тръпка”, разясняват от обкръжението на футболната звезда.

*Христина с Поршето

Спортната кола вече е зачислена на Куини-Алис. Но тъй като манекенката на „Визаж” е с шофьорска книжка едва от месец-два, Джизъса не смеел да оставя автомобил за 200 хил. лв. на начинаеща шофьорка. Затова поверил волана на бащата на новата Благовица, с който се сдушил покрай любовта с щерка му.

Свързани новини