search icon

Любопитно

На пазара излизат още две книжки за пчеличката Мая

Още две книжки за пчеличката Мая са вече на пазара

Още две книжки за пчеличката Мая са вече на пазара.

В „Подвеждаща премяна“ Мая и Уили стават свидетели на истинско чудо: виждат как пашкулът се превръща в пеперуда! После се запознават с Момо, гъсеница с невиждан апетит, и стават добри приятели. На следващата сутрин Мая отваря очички и вижда цял рояк пчелички, съпроводени от госпожица Касандра. Оказва се, че кошерът е в опасност!

В „Спяща пчелекрасота“ работливите пчелички се готвят за голямата жътва, а Мая много иска да участва в нея. За целта са нужни специални умения и двамата с Уили трябва да натрупат опит. Ден преди жътвата намират красива цветна леха и събират всичкия прашец. Госпожица Касандра е много доволна и обещава да им възложи работа на зазоряване. Но на другата сутрин целият кошер спи непробудно!



Новата анимационна поредица за познатата на всички деца пчеличка е дело на Студио 100, една от най-мощните независими ентъртейнмънт компании в света. Сериите са на световния пазар от 2012 г. и включват 78 епизода, които са продадени в аванс на 150 държави. В България телевизионните филмчета се излъчват по Super 7. Игралният 3D филм беше представен в над 100 страни, включително в българските киносалони. Първите четири книжки за пчеличката Мая забръмчаха в книжарниците в навечерието на 15 септември тази година.

Свързани новини